Havířov – Žďár n/S 0:0 (15:00)
před zápasem
AZ Havířov
0:0 (-:-, -:-, -:-)
SKLH Žďár nad Sázavou
Neděle 17.11.2024, 15:00 • Gascontrol aréna, Havířov • 2. liga skupina Východ • 10. kolo
Vsaďte si
Videopřenos
Partner:
     
    Nový termín utkání byl stanoven na neděli 17. listopadu od 15 hodin. (10:32:09)
     
    Utkání 10. kola mezi Havířovem a Žďárem nad Sázavou bylo odloženo z důvodu velké marodky na straně hostujícího týmu.
     
    Když se tyto dva týmy utkaly naposledy, hrálo se osmifinále play-off. Série by se dala svým vývojem označit za frašku. Žďár decimovaný zraněními a s neexistujícím juniorským týmem neměl dost hráčů a ke třetímu utkání série do Havířova vůbec nedojel. Střih! V současné době je to druhý tým tabulky s dobrou formou a skvěle bodující první lajnou. Papírově bude favoritem Havířov, ale může to být více než vyrovnané utkání.
     
    AZ Havířov

    Havířov držel sedmi zápasovou sérii výher a chtěl přidat i osmý korálek. Odjížděl na led Kopřivnice a prakticky všichni čekali povinné body. Ale osud zápasu tomu chtěl jinak. Kopřivnice dokázala zareagovat na rychlou branku Havířova v úvodu utkání, otočit skóre a postupně si pohlídat velmi cenné tři body. Kopřivnice byla prvním týmem, který Havířov porazila. I tak je domácí AZet na prvním místě tabulky, které bude hájit právě proti Plamenům.

    SKLH Žďár nad Sázavou

    Plameny zažívají povedený start do sezony, kdy se drží na špici ligového pořadí, i když se na ně dotírají další týmy jen s odstupem 3 bodů. Žďár v minulém kole mohl jít do čela tabulky, ale zaváhání Havířov nevyužil, jelikož doma padl vysoko se Znojmem 2:8. Na Žďár aktuálně čekají dva těžké duely, které je prověří. Nejprve dnešní s Havířovem a následně doma s Vyškovem. Ještě doplňme, že Žďár má na kontě po 9 odehraných zápasech 19 bodů a skóre 39:37. Leckdo by vypíchnul z týmu soupeře Petra Koukala, ale celkově celá lajna předvádí skvělé výkony. Jiří Půhoný je dokonce na čele bodování východní skupiny za 6+15 a hned za ním je jeho spoluhráč ze stejného útoku Dominik Dušek 10+10.
     
    Krásný sobotní večer z havířovské Gascontrol arény, kde se odehraje šlágr 10. kola 2. hokejové ligy skupiny východ mezi domácím AZ Havířov a hostujícím SKLH Žďár nad Sázavou. Duel prvního s druhým, v atraktivní čas a den. Jak bude tento zápas vypadat a kdo se po něm bude radovat se zisku první příčky? Udrží Havířov domácí neporazitelnost nebo se Žďár v sestavě s Petrem Koukalem vyhecuje a odveze si body?
     
    Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 17:00.

    Josef Nudera

    Branky a nahrávky:


    AZ Havířov:
    SKLH Žďár nad Sázavou:

    Rozhodčí: Vaněk – Bartek, Gančarčík