Zlín – Prostějov 1:2 (kon.) | Pardubice – Vlašim 2:0 (kon.) | Chrudim – Hr. Králové 1:4 (kon.)
Ostrava – Karviná 2:1 (kon.) | Brno – Jihlava 0:0 (kon.)
konec
FK Pardubice
2:0 (0:0)
FC Sellier & Bellot Vlašim
Sobota 23.07.2022, 10:30 • Stadion Pod Vinicí, Pardubice • Přípravný zápas
Předzápasové kurzy
     
    Pardubice protrhly svou střeleckou smůlu a Vlašim porazily 2:0! Po bezbrankovém prvním poločase nastoupil Leandro Lima a hlavně on se postaral o obě branky. První sám vstřelil, tu druhou připravil jako na zlatém podnose Davidu Hufovi. (12:26:11)
     
    90
    Konec zápasu.
    88. David HUF - 2:0
     
    88
    Pardubice právě vstřelily branku!
    A znovu Leandro Lima! Dostal přihrávku do běhu od Dominika Janoška a vyslal přízemní centr před branku. Šel do parádních míst, nikdo z obránců ho nedokázal zachytit a na zadní tyči balón do prázdné brány doklepl DAVID HUF!
     
    85
    Vlašim zkusila zahrozit po pravé straně, prostrčení na Radka Lehovce ale nebylo dostatečně přesné a tak domácí budou rozehrávat od brány.
     
    81
    Nádherná akce, o kterou se postaral Leandro Lima! Nejprve naznačil centr, poté také střelu levou a osamostatnil se v pokutovém území. Následně vypálil pravačkou a pořádně prověřil gólmana Matyáše Vágnera!
     
    79
    Podobně jako před chvílí na druhé straně Onije nyní fauloval Václav Svoboda a zelení měli zajímavou šanci z volného kopu, Zhinasovič ale také netrefil bránu.
     
    78
    Po rohu nakrátko odcentroval Matěj Helešic přesně na hlavu Martina Tomla, jehož hlavička neohrozila Vágnera.
     
    77
    Po ofsajdu Vlašimi Pardubáci rychle rozehráli. Míč dostal vlevo nabíhající Vojtěch Sychra, jeho pokus o přihrávku Davidu Hufovi byl zblokován na roh.
     
    76
    O volný přímý kop se postaral Matěj Helešic, razantní rána šla nad břevno.
     
    75
    Chvěja prostrčil míč na nabíhajícího Emila Tischlera. Toho podrazil Onije a domácí budou mít zajímavou standardní situaci.
     
    74
    Vojtěch Sychra (FK Pardubice) byl na polovině hřiště až příliš důrazný a za ostrý faul vidí žlutou kartu.
     
    72
    John Solomon dostal na levé straně míč do běhu a ukázal svou rychlost. Obešel Svobodu a z dobré pozice zakončoval, pokus o obstřel na zadní tyč ale skončil téměř u rohového praporku.
     
    71
    Střídání v týmu FK Pardubice:
    ze hřiště odchází Michal Hlavatý, přichází Ondřej Chvěja.
     
    70
    Netrvalo to dlouho a Pardubice mohly vést o dvě branky! Nejprve se do velké šance dostal David Huf, toho vychytal Vágner. Zanedlouho poté znovu zakončoval Huf, zamířil však nad.
    68. Leandro LIMA - 1:0
     
    68
    Pardubice právě vstřelily branku!
    Domácí téměř po 300 minutách střílí branku! Matěj Helešic rozehrál rohový kop a míč propadl až na hranci pokutového území. Tam byl LEANDRO LIMA, jehož střela na zadní tyč skončila v síti!
     
    67
    Pohledná akce Pardubic. Po rohu rozehraném na krátko Hlavatý patičkou posunul balón Helešicovi, jeho střelu zablokoval obránce.

    David Klier

    Branky: 68. Lima, 88. Huf

    Karty:   74. Sychra (PCE) – 49. Suchan (VLA)


    FK Pardubice: Markovič (46. Budinský) – Rosa (62. Svoboda), Luka, Vlček (46. Toml), Helešic – Janošek – Lupač (46. Lima), Hlavatý (71. Chvěja), Solil (46. Tischler), Vacek (46. Sychra) – Černý (46. Huf)
    Náhradníci: Budinský – Toml, Chvěja, Tischler, Svoboda, Mareš, Huf, Sychra, Lima

    FC Sellier & Bellot Vlašim: Vágner – Breda, Hošek, Heppner, Zinhasović, Lehoczki, Langhamer, Suchan, Rigo, Horský, Toula
    Náhradníci: Kolář – Lehovec, Janda, Onije, Solomon, Halinský, Gning, Šimeček

    Rozhodčí: Starý – Vodrážka, Slavíček
    bahis siteleri