Hr. Králové – Jablonec 1:0 (kon.) | Plzeň – Pardubice 6:2 (kon.) | Slavia – Sparta 1:1 (kon.)
konec
FC Viktoria Plzeň
6:2 (3:1)
FK Pardubice
Neděle 24.09.2023, 15:00 • Doosan Arena, Plzeň • FORTUNA:LIGA • 9. kolo
Předzápasové kurzy
     
    To je ode mě pro dnešek z plzeňské Doosan Arény vše, s přáním hezkého zbytku nedělního odpoledne se s vámi loučím, mějte se fajn. U dalších přenosů se opět budu těšit. (16:58:52)
     
    Držení míče: 59 % : 41 %.
    Střely na branku: 8:3. Střely mimo: 6:1. Rohy: 5:3. Ofsajdy: 0:2. Fauly: 16:9.
     
    Je dobojováno, Plzeň na svém trávníku zničila Pardubice vysoko 6:2. Již po prvním poločase vedla Viktoria o dvě branky a ani ve druhé půli nenechali VIktoriáni nic náhodě a přidali další tři trefy. Dvakrát se trefil Rafiu Durosinmi, po jedné pak Kalvach, Dweh, Hranáč a Jirka. Za hosty pálili do černého Darmovzal a Daněk.
     
    90+4
    Konec zápasu.
     
    90+3
    Plzeň to ale nemusí mrzet, už dlouho dopředu je jasné, že dnes ze zápasu vytěží tři body a před duelem na pražské Letné se dostali do ideální pohody.
    90+1. Kryštof DANĚK - 6:2
     
    90+1
    Pardubice právě vstřelily branku!
    Hosté v samotném závěru kosmeticky upravují skóre. KRYŠTOF DANĚK proběhl s balonem z vlastní poloviny hřiště, navedl si míč ke střele a přesně umístěnou ranou nedal Tvrdoňovi šanci zasáhnout.
     
    90
    Hlavní rozhodčí ve druhém poločase nastaví nad rámec normální hrací doby tři minuty.
     
    89
    Erik Jirka padl po souboji na trávník, dle rozhodčího se o faul ale nejednalo, hra může pokračovat.
     
    88
    Po dalším centru z levé strany se znovu dral do hlavičkového souboje Durosinmi, tentokrát ale skvěle zasáhl ve vzduchu Viktor Budinský.
     
    87
    Plzeň si závěru utkání naprosto užívá, v posledních dvou zápasech v domácí lize vstřelili Viktoriáni již třináct branek a aktuálně jsou nejlépe střílejícím týmem ve FORTUNA:LIZE.
    85. Rafiu Adekunle Durosinmi - 6:1
     
    85
    Plzeň právě vstřelila branku!
    Dominance Viktorie pokračuje! Adam Vlkanova se na hranici vápna neunáhlil, míč přihrál na pravou Tomáši Chorému, ten se podíval, krásným centrem našel hlavu RAFIA DUROSINMIHO, který si v takových šancích ví rady.
     
    84
    Jhon Mosquera se poctivě vrátil do obrany, kde se nechal faulovat. Míč se tak bleskově vrací ke kopačkám hráčů Viktorie.
     
    83
    Denis Halinský zůstává po souboji ležet na hrací ploše, vypadá to ale, že hráč Pardubic bude v pořádku.
    82. Rafiu Adekunle Durosinmi - 5:1
     
    82
    Plzeň právě vstřelila branku!
    Lukáš Kalvach vysunul do úniku RAFIA DUROSINMIHO, který tělem odmítl Kukučku a ranou k tyči nedal sebemenší šanci Budinskému zasáhnout. Pro plzeňského útočníka je to čtvrtá branka v sezóně.
     
    81
    Sampson Dweh našel v pokutovém území svého stoperského kolegu Robina Hranáče, po jeho střele ale skončil balon těsně vedle brány.
     
    80
    Emil Tischler vyslal propagační pokus z velké dálky, jeho střela měla k ideálu ale hodně daleko, Marián Tvrdoň zasahovat nemusel.

    Jakub Štěrba

    Branky: 23. Kalvach (Durosinmi), 27. Dweh, 45. Hranáč (Kalvach), 53. Jirka (pen.), 82. Durosinmi (Kalvach), 85. Durosinmi (Chorý) – 13. Darmovzal, 90+1. Daněk (Tischler)

    Karty:   35. Traoré (PLZ), 59. Hejda (PLZ) – 28. Daněk (PCE), 31. Helešic (PCE), 77. Radoslav Kováč (PCE), 77. Míšek (PCE)


    Držení míče: 59 % : 41 %.
    Střely na branku: 8:3. Střely mimo: 6:1. Rohy: 5:3. Ofsajdy: 0:2. Fauly: 16:9.
    FC Viktoria Plzeň: Staněk (18. Tvrdoň) – Hejda (C), Hranáč, Dweh – Jirka, Kalvach, Traoré (63. Bucha), Šulc (73. Vlkanova), Cadu (63. Mosquera) – M. Vydra (63. Chorý), Durosinmi.
    Náhradníci: Paluska, Sýkora, Kliment, Kopic, Jemelka.

    Trenér: Miroslav Koubek.

    FK Pardubice: Budinský – Halinský, Kukučka, Ortíz – Icha (67. Vacek), Darmovzal, Daněk, Hlavatý (C) (58. Černý), Helešic (46. Tischler) – Mukwelle (58. Míšek), Krobot (58. Jak. Matoušek II).
    Náhradníci: Šmíd – Donát, Pikul.

    Trenér: Radoslav Kováč.

    Rozhodčí: Volek – Paták, Hurych.
    bahis siteleri