Vyškov – Dukla Praha 2:0 (kon.) | Chrudim – Vlašim 1:0 (kon.) | Prostějov – Kroměříž 0:1 (kon.)
Brno – Olomouc B 0:1 (kon.)
konec
1. SK Prostějov
0:1 (0:1)
SK Hanácká Slavia Kroměříž
Sobota 11.11.2023, 10:30 • Stadion 1. HFK Olomouc-Holice • FORTUNA:NÁRODNÍ LIGA • 16. kolo
Předzápasové kurzy
     
    Držení míče: 69 % : 31 %.
    Střely na branku: 4:5. Střely mimo: 15:10. Rohy: 3:1. (12:27:21)
     
    Zápas je u konce. Prostějov celý druhý poločas tlačil, stupňoval obrátky a snažil se, ale k ničemu to nevedlo. Největší šanci měli stejně hosté, skóre se ale už nezměnilo. Prostějov tak další body nepřidá a je možné, že se po dohrání všech zápasů posune níž a přezimuje na sestupových pozicích. Naopak Kroměříž se prozatím vyšvihla na jedenáctou pozici a po dohrání ostatních duelů může být nejhůř třináctá.
     
    90+4
    Konec zápasu.
     
    90+4
    Do vápna si naběhl také brankář Volodymyr Krynskyj. Standardka se sice nepovedla, gólman už ale ve vápně zůstal, a snažil se pomoci svým spoluhráčům.
     
    90+3
    Jakub Dostál si dal s výkopem samozřejmě na čas. Prostějov ale rychle dovedl míč zpět k brance. Pak ho sice nepřesným pasem odevzdal, ale Kroměříž faulovala, a tak budou mít domácí ku prospěchu volný přímý kop.
     
    Dnešní utkání sleduje 320 diváků.
     
    90+2
    Standardka Prostějova nebyla nejhorší, míč totiž propadl do chumlu hráčů, tam se několikrát poodrážel. Nakonec k němu ale přece jen měli blíž Kroměřížští, kteří ho odkopli.
     
    90+1
    Žlutá karta pro tým Hanácká Slavia Kroměříž (Tomáš Matoušek).
     
    90
    Sudí k druhému poločasu nastavuje ještě čtyři minutky nad rámec standardní hrací doby.
     
    89
    Domácí stupňují závar. Nyní odstřelují pokutové území soupeře jedním centrem za druhým. Z pravé strany to znovu zkoušel Jan Koudelka, který utáhl míč na zadní tyč, ale tam se natlačil gólman.
     
    88
    Jan Schaffartzik mířil centrem na malé vápno, tam míč hlavičkoval jeden z jeho spoluhráčů, ale byl zády k brance, a tak nedokázal do hlavičky dát potřebnou intenzitu.
     
    87
    Koudelka kombinoval s Jaroněm na pravém křídle, nakonec je ale soupeř obral o míč. Prostějov ho však rychle získal zpět a už je znovu u vápna.
     
    86
    Střídání v týmu 1. SK Prostějov:
    ze hřiště odchází Šimon Gábriš, přichází David Moučka.
     
    84
    Další střela hostů a opět úplně mimo. Tentokrát Hanácká Slavia pálil o několik metrů nad bránu, a málem dokonce až nad ochrannou síť za ní.
     
    83
    Následně se hra otočila, Jaroň posílal oblouk na branku, ale míč dopadl doslova na branku, tedy na horní síťku. Dostál se ujme výkopu.
     
    82
    Jeden z hostujících fotbalistů měl ve vápně hodně prostoru. Jeho střela ale nebyla vůbec dobrá, zevnitř pokutového území mířil o pár metrů vedle tyčku.
     
    81
    Patrik Slaměna vybojoval míč, když krásně tělem odstavil jednoho ze soupeřů. Prostějov ale před vápnem o míč znovu přišel.
     
    80
    Prostějov se snaží, ale jeho centry nejsou přesné. Pořádné ohrožení branky ještě nepřišlo, a ani to nevypadá, že by v příštích minutách mělo přijít.
     
    79
    Střídání v týmu Hanácká Slavia Kroměříž:
    ze hřiště odchází Martin Kudela, přichází David Stoklásek.

    Jiří Polášek

    Branky: 9. M. Jaroň

    Karty:   8. P. Jaroň (PRO), 38. Šimek (PRO), 53. Gábriš (PRO), 72. Malec (PRO), 77. Silný (PRO) – 75. Houser (KRO), 76. Cupák (KRO), 90+1. T. Matoušek (KRO)


    Držení míče: 69 % : 31 %.
    Střely na branku: 4:5. Střely mimo: 15:10. Rohy: 3:1.
    1. SK Prostějov: Krynskyj – Slaměna, Šimek, K. Spáčil, P. Jaroň, Schaffartzik (C), R. Látal (46. Silný), Gábriš (86. Moučka), Bartolomeu (62. Zapletal), Malec, Koudelka.
    Náhradníci: Šnajdr – Kulig, Bolf, Macháček.

    Trenér: Josef Mazura

    SK Hanácká Slavia Kroměříž: J. Dostál – Zavadil, Cupák, Hrdlička (69. Gonçalves), Houser, T. Matoušek (C), Jeleček, M. Jaroň (55. Dočkal), Kudela (79. Stoklásek), Chwaszcz, Oulehla.
    Náhradníci: Gergela – Tiahlo, Chukwudi, Vyhlíd.

    Trenér: Martin Onda

    Rozhodčí: Adámková – Kotík, Mikeska

    Diváci: 320
    bahis siteleri