Vyškov – Brno 1:1 (kon.) | Líšeň – Olomouc B 1:2 (kon.) | Příbram – Táborsko 1:1 (kon.)
konec
MFK Vyškov
1:1 (0:0)
FC Zbrojovka Brno
Sobota 20.04.2024, 10:15FORTUNA:NÁRODNÍ LIGA • 24. kolo
Předzápasové kurzy
     
    Moravské derby mezi Vyškovem a brněnskou Zbrojovkou vítěze nepoznalo, střetnutí skončilo nerozhodným výsledkem 1:1. Góly padaly až ve druhém poločase. Domácí mužstvo poslal do vedení Issa Fomba, jenž těžil z velké chyby Gyamfiho. Hosté ovšem dokázali přispěchat s rychlou odpovědí, o sedm minut později dotlačil míč za brankovou čáru Denis Alijagić po perfektním stříleném pasu od Granečného a stanovil tak konečnou podobu utkání.

    Fotbalisté MFK se z druhého místa přiblížili vedoucí pražské Dukle na rozdíl jediného bodu, lídr ale má zápas k dobru. Zbrojovka figuruje na devátém místě s mankem sedmi bodů na barážové umístění. (12:14:08)
     
    90+8
    Konec zápasu.
     
    90+7
    Žlutá karta pro tým MFK Vyškov (Allan Delferriere).
     
    90+7
    Blíží se závěrečný hvizd rozhodčího. Vyškovští se ještě jednou nastěhovali do vápna, po dlouhém nákopu gólmana Borka však k ohrožení brněnské brány nedošlo.
     
    90+6
    Raimonds Krollis prodlužoval za sebe, kde očekával Fahada Baya, před něj nicméně dokázal natlačit tělo houževnatý Jiří Hamza.
     
    90+5
    Střídání v týmu MFK Vyškov:
    ze hřiště odchází Issa Fomba, přichází Amidou Diallo.
     
    90+4
    Z řad fanoušků Zbrojovky se po malé domů Pernici ozývá hlasitý pískot. Tohle určitě není fotbal, na který příznivci mířili svou cestu do Drnovic.
     
    90+3
    Po nepovedeném obranném zákroku soupeře se otevřela slibná příležitost pro Fahada Baya, dezorientovaný Uganďan střílel směrem k rohovému praporku.
     
    90+2
    Zbrojovka jako kdyby byla spokojená s bodem. Hru zatáhla a nechává kombinovat soupeře, který marně hledá cestu do vápna.
     
    90+1
    Tohle se nepovedlo. Patrik Schön chtěl na Josefu Koželuhovi vybojovat rohový kop, leč soupeře netrefil, bude se kopat od brány.
     
    90
    Hlavní rozhodčí nastavuje nad rámec základní hrací doby sedm minut.
     
    89
    Peter Juritka dostal nahrávku od Fouska a obloučkem do vápna htěl oslovit Jakuba Řezníčka, toho přehlavičkoval Bart Straalman.
     
    88
    Allan Delferriere vyslal zajímavý centr do malého pokutového území. Dobře byl postaven Adam Fousek, hrací předmět usměrnil pryč z šestnáctky.
     
    87
    Dlouhé autové vhazování Raimonds Krollis prodloužil po pravé lajně na Patrika Schöna, jehož centr Kamso Mara nejistě odvracel na roh.
     
    86
    Střídání v týmu FC Zbrojovka Brno:
    ze hřiště odchází David Jambor, přichází Martin Nový.
     
    86
    Střídání v týmu FC Zbrojovka Brno:
    ze hřiště odchází Roman Potočný, přichází Kamso Mara.
     
    85
    Střídání v týmu MFK Vyškov:
    ze hřiště odchází Santiago Eneme, přichází Fahad Bayo.
     
    84
    Příliš okatě se snažil penaltu vymodlit Pavol Ilko. Arbitr Hocek jeho teatrálnímu pádu neuvěřil a nařídil odkop od brněnské brány.
     
    83
    Adam Fousek volil centr na zadní tyčku. K zakončení nedošlo, Bart Straalman nepustil hrací předmět k číhajícímu Pernicovi.

    Milan Huppert

    Branky: 71. Fomba – 78. Alijagić

    Karty:   25. Lahodný (VKV), 90+7. Delferriere (VKV) – 51. Gyamfi (BNO), 61. Koželuh (BNO)


    MFK Vyškov: Borek – Ilko (C), Straalman, Musa, Aberkane – Mafwenta, Eneme (85. Bayo), Lahodný (72. Delferriere) – A. Svoboda (72. Schön), Krollis, Fomba (90+5. Diallo).
    Náhradníci: Derka – Krška, Němeček.

    Trenér: Jan Kameník

    FC Zbrojovka Brno: Sváček – Koželuh, Gyamfi (77. Juritka), Lu. Pernica, Granečný – Hamza, Smejkal (58. Fousek), Štepanovský (58. Dav. Jambor, 86. Nový), Alijagić – Potočný (86. Mara), Jak. Řezníček (C).
    Náhradníci: Berkovec.

    Trenér: Lukáš Kříž

    Rozhodčí: Hocek – Žurovec, Bureš

    Diváci: 1 518
    bahis siteleri