Prešov – Debreceni 3:2 (kon.) | Drážďany – Litvínov 0:5 (kon.)
konec
Dresdner Eislöwen
0:5 (0:1, 0:3, 0:1)
HC VERVA Litvínov
Sobota 07.09.2024, 18:30 • JOYNEXT Arena, Drážďany • Přípravné zápasy
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    Díky za pozornost a u dalších online přenosů z hokeje se budu těšit opět na shledanou. (20:47:39)
     
    Je dobojováno. Verva ve třetí třetině přidala ještě jednu branku a zvítězila vysoko 5:2 nad druholigovými Drážďany. Postupují tedy do finále turnaje, které si zahrají zítra proti Düsseldorfu. Dojde tak na konfrontaci české extraligy a německé nejvyšší soutěže. Máme se tedy na co těšit.
     
    Konec zápasu.
     
    59:27
    Drážďanští mají stále kotouč v držení a ještě se pokusili ohrozit Šimona Zajíčka, který ale znovu zakročil a nepustil ani tuto střelu za svá záda.
     
    59:14
    Domácí se ještě snažili o čestný úspěch, ale proti byla obrana Litvínova, které je vůbec nepustila k ohrožení brankáře Šimona Zajíčka.
     
    58:50
    Oba týmy už hrají v plném počtu.
     
    58:00
    Hrají se poslední dvě minuty třetí třetiny.
     
    57:22
    Niklas Postel se předvedl pěknou pohotovou střelou kousek od modré čáry, ale ta nedošla až k Zajíčkovi. Ten tak mohl být v klidu.
     
    56:50
    Nevyužijí, protože byl vyloučen David Kaše za sekání a uvidíme hru ve čtyřech hráčích na obou stranách. Vhazuje se v pásmu Litvínova, po pravé ruce Šimona Zajíčka.
     
    56:50
    Vyloučení v týmu HC VERVA Litvínov:
    David Kaše – 2 min., sekání.
     
    56:46
    Hosté mají k dispozici další přesilovou hru, dnes už tři využili, budou počtvrté v početní výhodě úspěšní?
     
    56:17
    Vyloučení v týmu Dresdner Eislöwen:
    David Suvanto – 2 min., podrážení.
     
    55:08
    Nahozený kotouč do středního pásma, za kterým se hnal Petr Koblasa, už je v útočné třetině a domácí se tak musejí znovu bránit.
     
    54:01
    Další slibná akce hostů, ale zabrzdilo je postavení mimo hru a ta je vrácena zpět do neutrální zóny, kde se za malý okamžik bude vhazovat.
     
    53:08
    Petr Koblasa se snažil projít skrze obranu Drážďan do akce, ale obrana mu to nedovolila. Hned na to domácí hráči otáčejí hru před Šimona Zajíčka.
     
    52:03
    Domácí se znovu marně snažili dobývat branku Šimona Zajíčka, ten znovu brankoviště zavřel a nedovolil soupeři, aby mu sebral čisté konto.
    50:42 Petr KOBLASA - 0:5
     
    50:42
    Litvínov právě vstřelil branku!
    Další využitá přesilová hra a je to 5:0 pro Litvínov. Matúš Sukel' nabil kotouč do prostoru mezi kruhy, kde se do pořádné rány opřel PETR KOBLASA a propálil bezmocného Janicka Schwendenera – 0:5. Asistence: Matúš Sukel' a Michal Gut.
     
    50:34
    Hosté se dlouho drželi v pásmu Drážďan, ale znovu se neprosadili v přesilové hře. Domácí gólman zavřel brankoviště.

    Vendula Zdražilová

    Branky a nahrávky: 8. Hlava (Sandberg), 22. Sandberg (McIsaac, O. Kaše), 30. Maštalířský (Baránek), 33. Sukel', 51. Koblasa (Sukel', Gut)


    Dresdner Eislöwen: Schwendener (aus Der Birken) – Uppleger, Suvanto, N. Schindler, Granz, Riedl, Hammond, Pischoff, Krüger – Porsberger, Postel, Gorčík – Turnbull, LeBlanc, Fox – Mrázek, Wahl, Yogan – Hendreschke, S. Schindler, Drews
    Trenér: Niklas Sundblad

    HC VERVA Litvínov: Zajíček (Tomek) – Polášek, Baránek, McIsaac, Gajdoš, Zeman, Czuczman, Beran – Sandberg, Sukel', Koblasa – O. Kaše, D. Kaše, Hlava – Pekař, Gut, Maštalířský – Havelka, Jícha, Jurčík
    Trenér: Karel Mlejnek

    Rozhodčí: Klein, Hoppe – Höfer, Lindner