Teplice B – Zápy 0:0 (10:00) | Hr. Králové B – Kolín 0:0 (10:15) | Brozany – Most/Souš 0:0 (16:30)
Benátky n/J – Živanice 0:0 (16:30)
před zápasem
FK Teplice B
0:0 (-:-)
SK Zápy
Neděle 22.09.2024, 10:00 • Na Stínadlech / UMT • 3. Česká fotbalová liga (B) • 7. kolo
Vsaďte si
     
    Krásné nedělní dopoledne z Teplic!

    Počasí se konečně vrátilo do normálních vod, proto je na programu sedmé kolo 3. České fotbalové ligy skupiny B. V 10:00 u Stínadel vypukne atraktivní duel rezervy Teplic proti nepříjemným Zápům.


    FK Teplice B neprožívají na úvod ročníku úplně ideální období. Rezerva prvoligového celku je totiž v tabulce třetí ligy skupiny B na poslední příčce s pouhými třemi body a záporným skóre 7:14. Klub ze severních Čech nechytl ideálně začátek, jelikož prohrál vysokým poměrem na Kladně a následně padl i na domácí půdě s Broznany. Menší záblesk pozitivní nálady přišel proti Benátkám, které přetlačil po přestřelce 4:2. Tepličtí ovšem na tři body nedokázali navázat, a tak prohráli i v dalších střetnutí, když podlehli těsně Kolínu. A naposledy nezvládli opět doma souboj s Ústí nad Orlicí. Zaměření po týdenní pauze míří opět Na Stínadla, kam přijedou dobře hrající Zápy.


    SK Zápy mohou být oproti svému soupeři se startem ročníku relativně spokojeni. Po šesti odehraných kolech jim patří pátá pozice, jenž je okořeněna pěti body a pozitivním skóre 10:7. Mužstvo ze Středočeského kraje rozhodně spoléhá na domácí prostředí, v němž totiž dvakrát uspělo s rezervou Pardubic a Hradce Králové. Zaznamenali také cennou remízu 2:2 s aktuálním kladenským lídrem tabulky. Trochu to vře právě venku, nejprve Zápy uspěly v České Lípě, ale naopak padly v Brozanech a remízovali proti Benátkám. Vylepšit si venkovní bilanci míří do Teplic, kde to rozhodně lehké nebude.

    Obě mužstva se proti sobě setkala v minulém ročníku ve dvou případech. A vysoké výhry na své konto zaznamenaly Zápy, protože doma uspěly 5:1. O chlup menší výsledek nastal v Teplicích, kde SK uspělo 3:0.

    Odlepí se domácí rezerva ze spodu tabulky? (21:07:27)
     
    Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 10:00.
     
     

    Matyáš Kotlan


    Hledáme zpravodaje pro tým SK Zápy. Více informací zde.

    Branky:


    FK Teplice B:
    SK Zápy:

    Rozhodčí: Melničuk – Šmat, Jati