Sledujte:
2:1
6:4
1:6
6:3
Lorenzo Musetti je bronzovým olympijským medailistou, když zvítězil 6:4, 1:6, 6:3. Musetti skvěle rozehrál duel o bronz a prorazil servis. Pak si jej sice ztratil v osmém gamu, ale oplácel stejnou mincí. Ve druhé sadě jej naopak podání vůbec nedrželo a i v tom jediném vyhraném gamu neměl Auger-Aliassime daleko od brejku. Kanaďan zaslouženě poslal utkání do třetí sady. V jejím úvodu měl Auger-Aliassime určité nadějné stavy na příjmu, ale Musetti je přečkal. Nakonec jediným brejkem v předposledním osmém gamu si zajistil, že z Paříže odjede stejně jako Auger-Aliassime s bronzem. Kanaďan jej totiž získal včera v mixu.
Sledujte:
2:0
6:2
6:3
Ženská dvouhra na olympiádě v Paříži
1. Čchin-wen Čeng (Čína)
2. Donna Vekićová (Chorvatsko)
3. Iga Šwiateková (Polsko)
4. Anna Karolína Schmiedlová (Slovensko)
2:1
6:76
7:61
10:8
Olympijskými šampiony v mužské čtyřhře se v Paříži stali Matthew Ebden a John Peers. Šestatřicetiletí Australané byli v souboji s Austinem Krajicekem a Rajeevem Ramem už o set a brejk pozadu, přesto nakonec Američany po dvou hodinách porazili v dechberoucím finále 6:7(6), 7:6(1) a 10:8. O bronz budou za několik málo minut bojovat Tomáš Macháč s Adamem Pavláskem proti dalším Američanům Fritzovi s Paulem.
2:0
6:3
6:4
Šance na druhou olympijskou medaili z tenisu bude hned zítra, kdy se Linda Nosková a Karolína Muchová představí od 12:00 v souboji o bronz proti Španělkám Bucsaové a Sorribesové Tormové.
WTA Washington (Tvrdý povrch)
0:2
3:6
1:6
Marie Bouzková (43.) postoupila na podniku WTA 500 ve Washingtonu do druhého letošního semifinále. V americké metropoli vyzrála už na třetí domácí protivnici. Robin Montgomeryovou (131.) porazila za hodinu a čtvrt po suverénním výkonu poměrem 6:3 a 6:1. Češka se v obou setech dostala rychle do náskoku dvou brejků. V prvním dějství zvládla mladá protivnice snížit z 1:5 na 3:5 a brejkbol, favoritka ale nápor ustála, což se ukázalo být pro další průběh klíčové. Ve druhé sadě už povolila Bouzková notně chybující teenagerce jediný gem, a může se tak těšit na souboj s vítězkou běloruského derby mezi Arynou Sabalenkovou a Viktorií Azarenkovou.
1:2
4:6
6:3
3:6
Marie Bouzková (43.) zdolala na pětistovce v americkém Washingtonu nasazenou jedničku Arynu Sabalenkovou (3.) a postoupila po výhře 6:4, 3:6 a 6:3 do svého největšího kariérního finále. Po výborném vystoupení v prvním setu se v tom druhém začaly karty obracet ve prospěch běloruské favoritky. V rozhodujícím dějství se pak rychle zhostila výhody brejku, za stavu 2:1 z pohledu Sabalenkové bylo ale utkání kvůli bouřkám na téměř čtyři hodiny přerušeno, což byl dost možná klíčový moment. Po návratu na kurt už totiž Sabalenková, podobně jako zkraje duelu, ve velkém chybovala. Nutno ale pochválit i Bouzkovou, která si počínala na své poměry nesmírně útočně. K postupu si pomohla dokonce i osmi esy, zatímco soupeřka nastřádala poloviční počet. O titul si zahraje pražská rodačka v neděli proti Paule Badosaové (62.) ze Španělska.
0:2
2:6
3:6
A je dobojováno! V prvním setu získal Paulson v první hře hned brejk. Poté ale dokázal soupeř získat čtyři gemy v řadě. První set skončil vítězstvím Mollera poměrem 6:2. Ve druhém setu také brzy Paulson disponoval brejkem a vedl 3:1. I o tento náskok ale přišel a Moller pěti gemy získanými v řadě dokráčel k vítězství i ve druhém setu. Paulson se dnes vůbec nemohl opřít o první servis, navíc dělal oproti soupeři mnoho nevynucených chyb. Elmer Moller tak zaslouženě postupuje do semifinále! Český tenis tak nebude mít mezi nejlepší čtyřkou libereckého challengeru zastoupení.