US Open - muži (Tvrdý povrch)
2:0
6:3
6:3
Forehand Kopřivy nenašel cíl v hrací ploše a Krueger se raduje z vítězství.
US Open - ženy (Tvrdý povrch)
1:2
6:3
3:6
3:6
Trápení Lindy Fruhvirtové (142.) pokračuje. Prohrála už počtvrté v řadě, když v úvodním kole kvalifikace US Open neustála roli favoritky a podlehla Francouzce Kristině Mladenovicové (221.) za dvě hodiny a 31 minut po setech 6:3, 3:6 a 3:6.

Devatenáctiletou Češku může mrzet hlavně mizerné procento proměněných brejkbolů. Těch měla k dispozici celkově sedmnáct, v brejk ale přetavila pouze pět z nich.
2:0
6:2
7:64
Gabriela Knutsonová (185.) končí v úvodním kole kvalifikace US Open, když podlehla za hodinu a 46 minut po setech 2:6, 6:7(4) Němce Evě Lysové (113.).

Česká tenistka prohrávala ve druhé sadě už 2:5, za toho stavu dokonce odvrátila tři mečboly. To jí nakoplo, na kurtu byla najednou lepší tenistkou a vypadalo to, že by mohla utkání dostat do rozhodujícího dějství. Jenže se tak nestalo, tiebreak jí nevyšel dle představ a ve Flushing Meadows dohrála.
2:0
6:4
6:1
Tohle by bylo z dnešního přenosu vše, děkuji za pozornost a u některých dalších přenosů napočtenou.
2:0
6:3
6:4
Černé úterý českého tenisu na newyorských kurtech zvýraznila vyřazením favorizovaná Sára Bejlek, která nestačila na dceru bývalé české čtyřnásobné grandslamové šampionky Hany Mandlíkové Elizabeth.
Ta sice jako první ztratila podání a prohrávala 1:3, pak ale Češku zdrtila sérií devíti vyhraných gemů. Za stavu 6:3 a 5:1 sice trochu zaváhala a postup potvrdila až z poslední možnosti, ale celkově byl její výkon vyrovnanější a postupuje zaslouženě. Bejlek se stejně jako loni loučí s kvalifikací US Open už v prvním kole.
ATP Cincinnati (Tvrdý povrch)
2:0
7:64
6:2
Jannik Sinner získává letošní pátý titul, celkově patnáctý a z toho třináctý na tvrdém povrchu v kariéře. Ve finále proti Francisi Tiafoeovi tahal zpočátku za kratší konec, ale všechny tři brejkboly odvrátil. Sám pak nevyužil jediný, který byl zároveň setbolem na 6:4, a sada dospěla do tie-breaku, v jehož koncovce od stavu 4:4 pak měl pevnější nervy italský tenista.
Sinner ve druhé sadě zlepšil podání, soupeři za celý set povolil jediný míček a sám prorazil jeho servis hned dvakrát. Potřetí to mohlo být za stavu 5:1 a 40:0, kdy ještě Tiafoe dokázal povstat, ale následně již tenista z Jižního Tyrolska zápas uzavřel čistou hrou.
Tiafoe tak prohrál i své druhé letošní finále a zhoršil si bilanci ve finálových zápasech na okruhu ATP na 3:6, naopak vítězný Sinner ji má po dnešku 15:4.
Sinner vyslal více než dvojnásobek vítězných úderů, nevynucených chyb měli oba tenisté stejně.
WTA Cleveland (Tvrdý povrch)
2:1
6:75
6:3
7:65
Konec zápasu
WTA Monterrey (Tvrdý povrch)
2:0
6:0
6:1
Linda Nosková rozdrtila za 49 minut ruskou deblovou specialistku s pasem Kazachstánu Annu Danilinovou 6:0, 6:1, když soupeřka až na poslední možnou chvíli odvrátila hrozbu potupných dvou kanárů. Česká tenistka nepolevila ani na okamžik, jedinou vadou na kráse je snad série pěti dvojchyb v závěrečných dvou gemech.
V osmifinále na vítězku čeká lepší z dvojice Wang Si-jü – Tatiana Mariová.
Challenger Ťi-nan (Tvrdý povrch)
1:2
3:6
7:65
3:6
Rovněž čtvrtá letošní účast na challengeru v Číně skončila pro Dominika Palána (518.) nezdarem. Po předchozích porážkách v kvalifikacích tentokrát startoval rovnou v hlavní soutěži, po dvou a půl hodině však v Ťi-nanu opět padl. Nad síly třiadvacetiletého Čecha byl jihokorejský kvalifikant Či-sung Nam (629.), jenž zvítězil 6:3, 6:7(5) a 6:3. O výsledku rozhodujícího setu rozhodl jediný brejk hned z druhého gemu. Palán v duelu mimo jiné doplatil i na dvanáct dvojchyb.
2:1
3:6
6:2
6:2
Sedmý nasazený Martin Krumich končí na challengeru v Dobriči hned v prvním kole. Zápas proti Nizozemci Selsovi se nesl ve znamení obrovského počtu nevynucených chyb. Ve vyhrané první sadě jich Čech udělal o něco méně. Lépe začal i tu druhou, jenže za stavu 2:0 nasekal několik hrubek za sebou a od té doby měl Sels psychicky navrch. Druhý set otočil z 0:2 na 6:2 a za stavu 3:0 ve třetím měl Krumicha na lopatkách. Jednadvacetiletý Čech v tu chvíli ještě zabojoval. Dvěma brejky vyrovnal, ale za stavu 3:3 rovněž ztratil servis a tento náskok už Nizozemec neztratil.