3:3
(0:2, 1:0, 1:1, 1:0)
konec
Zajímavé utkání končí remízou 3:3 a body se tedy dělí. Pro domácí Francouze je to první zisk na turnaji.

Galský kohout začal skvěle a po první čtvrtině vedl po trefách Timotheeho Clementa 2:0. Španělé se proti houževnatému soupeři prosadili až krátce před koncem poločasu zásluhou Álvara Iglesiase. Zkraje třetí čtvrtiny pak srovnal Rafael Vilallonga, ovšem v poslední minutě této části vrátil Francii vedení po trestném rohu Victor Charlet. Deset minut před koncem duelu se po této standardní situaci radovali i Španělé. Na konečných 3:3 srovnal Pepe Cunill.

Španělé mají na kontě tři body. Francouzi získali první.
1:5
(0:2, 0:1, 1:1, 0:1)
konec
Velmi zajímavé utkání končí výhrou Německa 1:5.

Německo prokázalo, že byli pasováni do role favorita oprávněně a berou si 3 body z tohoto utkání. Postup ze skupiny mají již jistý.

Naopak Jihoafričané mají o co hrát. Čeká je domácí Francie, která si dneska připsala první bod za remízu se Španělskem 3:3. Aby postoupili, měli by v nejlepším případě porazit jak Franii, tak i Španělsko.
2:2
(0:0, 0:0, 0:1, 2:1)
konec
Vesměs celé tři čtvrtiny se na Stade Yves-du-Manoir konalo jedno z nejméně záživných utkání turnaje. Hru rozhýbal až Wortelboerův gól z 44. minuty, po kterém van Damova teč vedení Nizozemců zdvojnásobila. Britové to v krizové situaci ale nezabalili. Mortonova kontaktní trefa z 55. minuty soupeře znervózněla a během vyloučení Bijena si tým Paula Revingtona vypracoval trestný roh, z něhož Morton druhým gólem stanovil konečný stav 2:2.
13:15 (Sk. B)
0:2
(0:1, 0:1, 0:0, 0:0)
konec
Indie si v prvním poločase vybojovala dvoubrankový náskok, který se sice Irové snažili snížit, ale i přes urputnou snahu se jim to v tomto urputném vedru nepodařilo, Indie si tímto téměř jistě zajistila čtvrtfinále, naopak Irsko bude muset oba zbývající zápasy vyhrát, aby postoupila.
2:0
(0:0, 1:0, 0:0, 1:0)
konec
Argentina si připisuje první a také velmi důležitou výhru na turnaji, po třech zápasech má 4 body, ale ještě ji čekají dva důležité zápasy proti Irsku a Belgii. Naopak Novém Zélandu se postup velmi vzdálil.
2:6
(0:2, 1:1, 1:2, 0:1)
konec
Naprosto zaslouženě vyhrává Belgie tento zápas, vyhrála s velkým náskokem. Austrálie si vypracovala několik zajímavých šancí, ale nedokázala se prosadit více než dvakrát.