2:3
(1:1, 0:1, 1:1, 0:0)
konec
Obrovské zklamání a pocit zmaru koluje těly Australanek, pro které měl být zápas s Čínou pouhou formalitou. Hráčky, které během celé skupinové fáze neokusily, jaké je to prohrát, musí nyní zkousnout tu nejhorší možnou porážku těsně před medailovými zápasy. Nemůžeme říct, že by Čína v utkání vládla, ale sešlo se jí na hřišti, co bylo potřeba. S několika fantastickými zákroky Ye a notnou dávkou štěstí Číňanky postupující, po vítězství 3:2, do semifinále OH. Z mé strany je to všechno. Přeji vám příjemný zbytek dne a brzy na shledanou u dalších přenosů.
2:1 sn
konec
Argentinské pozemní hokejistky porážejí stejně jako v Tokiu ve čtvrtfinále německý výběr. Ten odolal obrovskému úvodnímu náporu Argentiny, převzal iniciativu a v 57. minutě šel do vedení, když nařízenou penaltu po faulu na samostatně nabíhající Micheelovou proměnila Huseová. Argentinky však odvolaly brankářku a stačily po trestném rohu vyrovnat Trinchinettiovou. Rozstřel už pak byl jasnou záležitostí Jihoameričanek, které jdou dál za obhajobou stříbra.
3:1
(1:0, 1:1, 0:0, 1:0)
konec
Statistiky:

Góly: 3:1
Střely: 18:5
Trestné rohy: 5:2
Proměněné trestné rohy: 1:1
Držení balonku: 53%:47%
2:0
(0:0, 0:0, 0:0, 2:0)
konec
Belgičanky potvrdily roli favoritek, avšak nedostaly nic zadarmo, Španělky porazily 2:0 až góly v závěrečné čtvrtině. Poprvé belgické hokejistky vyzrály na pevnou defenzivu soupeřek ve 46. minutě, kdy přesilovou hru využila Delphine-Daphne Marienová, o tři minuty později se trefila po skvěle sehraném trestném rohu Charlotte Englebertová. Španělské hráčky se snažily, ale už jim nezbylo dostatek sil, aby favoritkám zavařily.

V semifinále se Belgie utká s Čínou, přes kterou určitě může vést cesta do finále.