6:10
(1:2, 1:3, 2:4, 2:1)
konec
Utkání je u konce a z výhry se raduje Itálie. Ta ani na okamžik nepustila Australany do vedení, po tři čtvrtiny trpělivě budovala náskok, a v poslední osmiminutovce už mohla hrát údržbu. Střelecky se blýskli Iocchi Gratta a Bruni, oba autoři hattricku, Italové vyhráli o čtyři branky v poměru 10:6 a na turnaji tak končí na sedmém místě, což je určitě výsledek, se kterým nebude tým spokojen. Na Austrálii zbylo osmé místo.

To je z tohoto utkání vše, já Vám přeji hezký zbytek večera a u dalších přenosů se budu těšit na shledanou.
09:00 (7. - 8.)
19:10
(2:2, 5:3, 5:2, 7:3)
konec
Na konečném sedmém místě končí Řekyně, které potvrdily roli favoritek a v gólově bohatém zápase rozstřílely Kanaďanky vysoko 19:10. Od úvodních minut bylo jasné, kdo bude tahat za pomyslný delší konec provazu. Po vyrovnané první čtvrtině Evropanky v té druhé získaly tříbodový náskok, který postupně ve druhé polovině utkání navýšily až na devět. Řecké hráčky ukázaly, že si zaslouží být na olympiádě, na níž v Tokiu chyběly, Kanaďanky si lehce pohoršily ze sedmého místa na osmé.
10:11
(3:2, 4:1, 2:3, 1:5)
konec
Obhájkyně olympijského titulu končí po naprostém kolapsu ve čtvrté čtvrtině bez medaile! Američanky do závěrečné osmiminutovky vstupovaly při vedení 9:6, jenže jako kdyby už měly v hlavě, že o bronzu je jasno, začaly kupit jednu chybu za druhou a Nizozemky neomylně trestaly. Minutu před koncem zvládla srovnat na 10:10 Bente Roggeová, a když už se zdálo, že střetnutí dospěje do penalt, tak vteřinu před koncem vstřelila rozhodující gól a dovršila velkolepý obrat Sabrina van der Slootová svižnou střelou pod levou ruku Johnsonové.

Nizozemky získávají historicky druhou olympijskou medaili, bronz z Paříže přidávají k šestnáct let starému zlatu z Pekingu. Američanky v roli největších favoritek na zlato odjedou za moře s prázdnou.
15:12 pen.
konec
Zápas o páté a šesté místo dospěl až do penalt, které ovládla hlavně brankářka Maďarska Alda Magyariová. Ta chytila dva první pokusy Italek a svým spoluhráčkám tak dala klid na jejich střely. Ty byly stoprocentní, rozstřel ovládly 4:1 a celkově tak vyhrály zápas 15:12. Maďarsku tak na turnaji patří celkové páté místo, Italky jsou šesté.

To je z tohoto utkání vše, já Vám přeji hezký den a u dalších přenosů se budu těšit na shledanou.
9:11
(2:2, 0:1, 3:4, 4:4)
konec
Utkání je u konce a ze zlatých medailí se radují hráčky Španělska. Ty v dnešním utkání podržela vynikající Martina Terréová, která vytáhla mnoho těžkých zákroků a hodně znervózňovala hráčky Austrálie. Na opačné straně měla skvělou střeleckou formu Bea Ortízová, autorka čtyř branek a k ní se pak připojily i spoluhráčky. Společnými silami udržovaly náskok a nerozhodil je ani finiš Austrálie s dvěma brankami. Španělky tak vyhrály 11:9 a vybojovaly po dvou stříbrech první zlato z Her. Pro Austrálii tak čekání na zlato trvá už od roku 2000, stříbro má ale také hodnotu.

To je z tohoto utkání vše, já Vám přeji hezký den a u dalších přenosů se budu těšit na shledanou.